Vaaka näytti tänä aamuna 1,6 kg vähemmän kuin viikko sitten. Olen tyytyväinen. Ensimmäisellä viikollahan minulla oli kaksi ohjetta: 1) Joka päivä on lähdettävä ovesta ulos liikkumaan. 2) Kasviksia pitää syödä entistä enemmän. Eilen en lähtenyt pelkän liikunnan vuoksi ulos, mutta liikuin kyllä ostoksilla käydessäni ja parkkipaikan ja työpaikan välilläkin tavallista useammin. Illalla, kun olisi ollut viimein mahdollista lähteä liikkumaan, satoi kaatamalla. No, sadehan sinällään ei ole este, mutta koska sunnuntaina nenä alkoi ajoittain vuotaa ja kurkkukin hieman kipuili, en halunnut ottaa riskiä kastumisesta ja flunssan ryöpsähtämisestä. En siis ihan puhtain paperein selvinnyt viikosta, mutta kunnialla kuitenkin.

En laadi ensi viikolle uusia ohjeita, tarkennan vain entisiä: 1) Joka päivä on liikuttava joko lähtemällä ulos tai heiluttelemalla kahvakuulaa, polkemalla kuntopyörää tms. 2) Kasvisten osuuden ruokavaliossa pitää olla huomattava. Jos/kun tulee viikko, jonka aikana paino ei putoa, teen uusia päätöksiä; toistaiseksi nämä riittäkööt!

Vettä tulee taas taivaan täydeltä, joten en ainakaan aamusta pääse vapaapäiväksi suunnittelemalleni pyörälenkille. Onhan tuota tekemistä sisälläkin, kun vain osaisi päättää, mistä aloittaa!

Vahvuutta kaikille painoa pudottaville tulevaksi viikoksi toivottaa Mymmi